pic_anicare_9

FAMILJEHEM

Våra familjehem är stabila och trygga platser, med lång erfarenhet av att vårda...
Familjehemmets självklara uppdrag är att stödja och vägleda barnen och ungdomarna i sin vardag. Familjehemsföräldrarna får professionell förstärkning av våra socionomer och erfarna familjehemshandledare som utbildar, handleder, stöttar och finns tillgängliga för familjen dygnet runt, alla dagar på året. Vi har lång erfarenhet av barn och ungdomar med mångfacetterade behov. Vi strävar efter så långt det är möjligt att matcha familjehemmet efter barnens resurser, behov, språk, kultur och religion.

Kontakt

Telefon

E-post

031-422866
0707-464694
info@anicareab.se
Familjehem
Om du önskar bli familjehem kan du enkelt fylla i vår blankett så kommer vi i kontakt med dig.  Har du funderingar om hur man blir familjehem kan du också ringa eller skicka e-post till oss.
familjehem
För kommunen
Om du representerar en kommun och vill snabbt komma i kontakt med oss, har vi förberett en ansökningsblankett där du kan lämna information till oss om de önskemål och behov som ni har. Ni kan också ringa eller skicka e-post till oss, men blanketten är den snabbaste vägen till oss då vi handlägger ärenden så fort dessa kommer in.
placera hos oss