Arbeta hos oss

Vi på Ani Care AB har många olika uppdrag, där all kompetens i mänsklig relation är gångbart. Vi ser också som värdefull din arbetserfarenhet vilka särskilda intressen du har.

 

Det är alltid en plus om Du har utbildning inom socialomsorg, men kompetens och erfarenhet räknas också.

 

I vår verksamhet är det ett särskilt plus om du kan olika språk, har en mångkulturell bakgrund, kommer från ett annat land än Sverige, men framförallt att du vill jobba med människor.

 Utbildning - socialomsorg

Utbildning - socialomsorg

Du är välkommen till oss om du har utbildning inom socialomsorg eller som vi kan bedöma som liknande. Vi har många kvalificerade uppdrag för dig!
Arbetslivserfarenhet

Arbetslivserfarenhet

Det är viktigt med arbetslivserfarenhet och om du inte har med dina handlingar från ditt hemland, så kan vi hjälpas åt att värdera dina kunskaper.
Körkort

Körkort

I några av våra verksamheter är det ett krav att du har körkort, så har du körkort är ett alltid ett plus!
Ingen utbildning

Ingen utbildning

Om du inte har någon utbildning men vill prova på att arbeta inom omsorgen, ger vi dig den introduktion du behöver för vår verksamhet.
Anställningsvillkor

Anställningsvillkor

Vi strävar efter goda anställningsvillkor och tillämpar individuell lönesättning. Vi har kollektivavtal hos KFO, vilket borgar för att du kommer till en bra arbetsplats med god arbetsmiljö.
CV – curriculum vitae

CV – curriculum vitae

Är du intresserad av att arbeta hos oss skall du inte dröja i att skicka ditt CV genom att lägga upp dina uppgifter i vår resurskatalog.
Skicka ditt CV